sâmbătă, 10 septembrie 2011

Club Tineret Tg Mures (Fosta Cuba Libre )

    In Mures daca vrei sa mergi intr-un club , as recomanda Gallery Social Club , dar in caz ca vrea cineva sa mearga intr-un club si sa nu fie foarte aglomerat, recomant Club Tineret sau Tineretului...nu stiu sigur, oricum daca vrei sa iesi intr-un club sa sarbatoresti ceva nu as recomanda sa mergi in Jazz & Blues , De ce? pentru ca acolo ii un loc unde non stop ii Full , si ii destul de mare inghesuiala, degeaba ai masa rezervata ca abia daca ajungi sa mergi la bar sau pe ringu de dans.
    Singuru defect la acest club Tineret este ca intra prea multi copii, intrarea fiind doar 3Lei sau gratis nici nu ma mir.Astazi , Sambata 10.09.2011 voi merge si eu in Club Tineret, sa vad daca tot aceasi copii ii vad, de fapt merg sa sarbatorim venirea unui prieten din Anglia.Hai ca ne vedem acolo.

Rezervari la: 0725201108
                   0265218746  0744/217.779

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ati gresit numerele de telefon pentru rezervari... :))
Numarul real pentru rezervari mese in Club Tineret este: 0744/217.779, disponibil intre orele 12:00 - 20:00.

Semneaza Administratia Club Tineret.

ClubMania0O0 spunea...

Multumesc , si eu am primit numerele , nu eram sigur...oricum mersi pentru ca ai postat in comentariu tau numaru real
Oricum nu stiu cine mai vrea sa mearga in Club Tineret , ok in afara de copii, sincer ii exagerat am vazut acolo copile de 12 ani si copii de 13 - 14, dao in colo chiar nu stiu pe cine mai avantajeaza sa aiba numaru pt rezervare
In fine oricum mersi inca o data si sa speram ca ii ajuta pe copii care frecventeaza acest club

Anonim spunea...

Supper super pacat ca Suni si e inchis mobilu:)

Anonim spunea...

mda, intradevar e inchis numarul pentru rezervari :)) .... noroc de balurile bobocilor ca in rest numai copilarie :D

Anonim spunea...

Pai... as putea sa povestesc, daca totusi este vorba despre cluburi mai putin pentru copii... pentru ca as perefera mai mult un club unde sunt mai multi copii decat fitosii si fitoasele orasului ca si la Gallery the social club: un loc, unde toata lumea vine - se uita cum e imbracat altul - spune doua vorbe despre persoana respectiva(deparca ar avea dreptul sa judece oamenii pentru ca nu asa arata cum si-ar dori comentatorul/comentatoarea), beau doua coctailuri, totata lumea fara un dans normal, fara sa fie cineva el/ea insusi se duce acasa si inca incearca sa creada ca s-a distrat de minune... hai te rog.. chiar in asa un loc vrei sa te distrezi????